Varumärken

Vi jobbar med flertal märken och försöker ha en bred variation just för att kunna möta fler kunders behov. Hos oss hittar du R+Co, Oribe, Annica Vallin, GK Hair, Balmain Paris Hair Couture, Joico, Sim Sensitive System 4, Oway, Tailor’s Grooming, Hairtalk, GHD och HH Simonsen. 

R+Co
Deras serier är vegansk, glutenfri och dessutom inte testad på djur. Serien är utformad för att varje produkt ska skapa en känsla, plats, stil eller attityd av världens mest kunniga och banbrytande frisörer Howard McLaren, Garren och Thom Priano.

Oribe
Världskändisstylisten Oribe Canales blev känd på slutet av 80-talet för hans signatur – stort hår! Han hjälpte många supermodeller under den här eran att bygga upp sina karriärer. Oribe är ett lyxigt märke med ett brett utbud som gör under för ditt hår.

Annica Vallin
Tillverkar bland annat håraccessoarer i hög kvalité och tidlös design som är skonsamma mot håret. Du är välkommen förbi salongen för att titta på ett stort utbud av hennes smyckenskollektion.

GK Hair
Det första och enda företaget som lyckats utnyttja skönhetsfördelarna med Juvexin, utvunnet från fårull genom en miljövänlig process som ger långvarig återfuktning och skydd.

Balmain Paris Hair Couture
Här har du en professionell, exklusiv och lyxig kollektion som skyddar och bygger upp ditt hår samtidigt som det luktar fantastiskt.

Joico
Ett ledande märke inom professionell hårvård som vunnit flertalet priser. De har flera olika serier för att du ska hitta det som passar din hårtyp, produkterna har en ton av fruktighet som gör att håret får en härlig doft.

System 4
En serie från Sim Sensitive som är framtagen för olika hårbottenproblem, noggrant utvalda aktiva ingredienser som hjälper till att eliminera mjäll, minska klåda, rodnad, aktivera mikrocirkulation och bibehålla en hälsosam hårbotten.